Logo Banner

Innovatiekracht, prestatievermogen, openheid en continuïteit karakteriseren ST Extruded Products Group (STEP-G) als een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van aluminium extrusie profielen. Met ongeveer 1000 medewerkers verspreid over de verschillende productielocaties in België, Duitsland, China en Oostenrijk en onze sales offices doorheen heel Europa zijn we met succes multinationaal vertegenwoordigd.

In onze fabriek in Duffel produceren zo'n 120 medewerkers geëxtrudeerde profielen voor de meest uiteenlopende innovatieve en constructieve oplossingen. Het zwaartepunt ligt hierbij op half fabricaten voor de automobielindustrie en vliegtuigbouw. Voor onze locatie in Duffel zoeken we zo snel mogelijk een:

Financieel Analyst (m/v)


VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je maakt KPI-rapporten, rekening houdend met de verwachtingen van het bedrijf, je ontwikkelt het rapportagesysteem. 
  Je maakt een maand- kwartaal- en jaarplanning rond rapportage en analyse. Je maakt periodiek rapportages in samenspraak met het management in Duffel en het hoofdkantoor in Duitsland. Je ontwikkelt een performante rapportage.
  Je analyseert en verklaart de cijfers, je voert ad hoc analyses en simulaties toe.
  Je presenteert de cijfers op heldere wijze. Je ondersteunt de boekhouding waar nodig. Je vormt een brug tussen het management in Duffel en de financiële dienst in Duitsland.

PROFIEL

 • Je behaalde een academische of professionele bachelor (accountancy, ... ) en je hebt enkele jaren gerichte ervaring.  
 • Je hebt kennis van boekhoudsoftware en je vindt snel je weg in nieuwe systemen. 
  Je werkt en denkt analytisch, je kan gemakkelijk complexe materie doorgronden en verwoorden. Je bent vlot en communicatief. Je werkt service-minded en je neemt initiatief om het werk te laten vlotten. Je bent vlot Nederlands- en Engelstalig. 


Geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Solliciteer direct via pascale.innocent@step-g.com. Meer informatie is beschikbaar op https://karriere.step-g.com 


Sankyo Tateyama Europe BV (STEP-G) | A. Stocletlaan 87b | B-2570 Duffel | www.step-g.com


Image Image Image

actuele vacatures Online Application